• sns01
  • sns04
  • sns03
ʻaoʻao_head_bg

nūhou

ʻO ka ʻenehana koʻikoʻi o ka hui a me nā lako piha no ka hana ʻana i ka wela a me ka creep-resistant ultra-high molecular weight polyethylene fibers i hala i ka ʻepekema a me ka ʻenehana.
07E8A747-2EC9-4dc1-94D4-6A160F3A3B47
Ma Iune 12, ka China Textile Industry Federation Science and Technology Guidance Project, "Key Technologies and Equipment for Heat Resistant and Creep-resistant Ultra High Molecular Weight Polyethylene", hui pū ʻia e Jiangsu Liujia Technology Development Co., Ltd. a me Donghua University The Ua mālama ʻia ka hālāwai loiloi ʻepekema a me ka ʻenehana ma Yancheng, Jiangsu, me ka Academician Sun Jinliang o ka Chinese Academy of Engineering ma ke ʻano he alakaʻi o ke komite loiloi a ʻo Academician Jiang Shicheng ka hope alakaʻi.Ua hoʻokumu ʻia kahi pūʻulu loea o ʻelima mau loea kūloko ma ke kahua o ka fiber hana kiʻekiʻe.

I ka wā o ka hālāwai, ua hoʻolohe pono nā loea o ke kōmike loiloi i ka hōʻike hana, ka hōʻike noiʻi ʻenehana, ka hōʻike hoʻolaha noiʻi o nā lālā o ka hui papahana, nānā i ka hōʻike ʻepekema a me ka ʻenehana hou, palapala patent a me nā mea ʻenehana pili ʻē aʻe, a hana i nā nīnau kikoʻī. a me nā kūkākūkā koʻikoʻi ma ke kumuhana.Ua hoʻoholo lōkahi ke kōmike loiloi ua hiki i ka pae ʻenehana holoʻokoʻa o nā hopena o ka papahana i ka "pae kiʻekiʻe o ka honua" a loaʻa iā ia nā pōmaikaʻi waiwai a me ka pilikanaka.Manaʻo ʻia e hoʻolaha hou i ka noi.ʻO ka holomua o kēia ʻenehana e hāʻawi i nā mea hoʻolālā kiʻekiʻe loa no ka pūʻali koa China, aerospace a me ka ʻenehana moana.


Ka manawa hoʻouna: Oct-28-2022