• sns01
  • sns04
  • sns03
itulau_ulu_bg

tala fou

"Ina ia faʻasoa i le taimi nei, o le au faʻatasi a tagata i luma o le itulagi o Yandu "- Yandu District party groups Mid-Autumn symposium i le kamupani crane na sologa lelei.

I le taeao o Setema 18, o le 2021 Yandu District party group Mid-Autumn symposium ma le autu o le "Ina ia faasoa atu i le taimi nei, o le lotogatasi o tagata i luma o le itulagi o Yandu" na faia ma le manuia i Jiangsu Liujia Science and Technology Development Co., LTD .Zhang Sulong, sui o le Komiti Tumau a le Komiti Itumalo o Yandu, Faatonu o le United Front Work Department, ma sui o vaega eseese faatemokalasi ma vaega na auai i le lauga.Guo Zixian, ta'ita'ifono o le kamupani (sui o le Central Enterprise Committee o Saina National Construction Corporation, Fa'atonu o le Komiti o Atina'e a Saina National Construction Corporation Yancheng) na taliaina ma le fiafia le kamupani.
Fa'atasi ai ma le ta'ita'ifono Guo Zixian, ZHANG ma sui o vaega eseese ma vaega na muamua asiasi atu i le fale gaosi meafaigaluega a le kamupani, fale'aiga gaosi auro ma su'esu'ega ma atina'e nofoaga autu.Na faailoa mai e Peresitene Guo Zixian le atinaʻeina o le kamupani i auiliiliga ma taulaʻi atu i le suʻesuʻega autu a le kamupani ma le atinaʻeina o le au ma le Z's fou faatoa atiina ae maualuga-lelei faʻaauau pea UD lalaga ie laina gaosiga, ultra-maualuga mole mamafa polyethylene fiber laʻititi laina suʻega, laina suʻega pailate. ma alamanuia laina.Na viia atoatoa e Mr. Zhang ma lana aumalaga le malosi fou, agaga ma ausiaga a Liujia Technology.

Mulimuli ane, faatasi ai ma le Taitaifono Guo Zixian, na asiasi atu ai Zhang ma lana vaega i le Maota o Sui Usufono o Yandu Minjian.
I le fono, na faʻafeiloaʻi ai e le Taʻitaʻifono Guo Zixian le faʻafeiloaʻiga lelei i le au valaʻaulia uma ma lafo atu ana manaʻoga sili mo le Mid-Autumn Festival i luma atu.Mulimuli ane, o Zhang ma sui mai itu uma na fefaʻasoaaʻi lauga i luga o le autu o le "sili atu le faʻalauiloaina o le fausiaina o le pati lava ia ma fesoasoani i le faʻalauteleina o le tamaoaiga o le tamaoaiga o Yandu".Le faʻalauiloaina o le atinaʻe maualuga o Yandu, ia fatuina se olaga maualuga e saofagā ai le poto ma le malosi.


Taimi meli: Aukuso-13-2022