• sns01
  • sns04
  • sns03
страница_глава_бг

За нас

фабрика-(1)
фабрика-(3)
фабрика-(5)
фабрика-(6)

Кои сме ние

Jiangsu Liujia Technology Co., Ltd. се наоѓа во Јанченг, прекрасен крајбрежен град на Жолтото Море.Основана во 2011 година, главно произведува висока јачина иполиетиленски влакна со висок модули нејзините производи низводно.

На површина од 133333,333333 квадратни метри со вкупна инвестиција од 500 милиони јуани, компанијата ќе стане голема домашна производствена база на полиетиленски влакна со висока молекуларна тежина и нејзините производи низводно.

Во исто време, компанијата ќе преземе иницијатива да формира платформа за истражување и развој за долгорочна соработка со научно-истражувачки институти за проширување и зајакнување на новата индустрија за материјали и заеднички создавање на нова база на материјална индустрија во Кина.

"Силна техничка сила, совршена опрема за производство, стандардизиран систем за управување и совршена услуга по продажбата" се нашата потрага и нашата постојана деловна цел. !

Основана во
+
Искуство во индустријата
+
квадратни метри
милиони CNY

Чест

Jiangsu Liujia Science and Technology Co., Ltd. е национално претпријатие за висока технологија, приватно претпријатие за наука и технологија во провинцијата Џиангсу, мало и средно претпријатие за наука и технологија во провинцијата Џиангсу, со база за постдокторски иновации на Џиангсу, Џиангсу Истражувачки центар за инженерска технологија, Џиангсу признат технолошки центар за претпријатија и член на Националниот професионален комитет за влакна со високи перформанси.Во моментов, таа поседува 28 независни права на интелектуална сопственост, 2 национални нови производи и 8 високотехнолошки производи во провинцијата Џиангсу. Нашата компанија ја освои втората награда за напредок на науката и технологијата на провинцијата Џиангсу, втората награда за напредок на науката и технологијата на Текстил од црница и коноп од Хонг Конг, "11-ти петгодишен план„Награда за технолошки пробив на кинеската асоцијација за хемиски влакна, 8-та награда за иновации во текстилната технологија Џијангсу,“Светлината на текстилот" Награда за наука и технологија на кинеската асоцијација за текстилна индустрија; го презеде проектот Национален план за факел во 2012 година и се зафати со главниот проект за трансформација на научни и технолошки достигнувања на провинцијата Џиангсу. Таа е членка на Националната стратегија за развој и стратегиско истражување на Високиот перформанси влакна и неговите производи на Кинеската академија за инженерство.

ЧЕСТ (13)
ЧЕСТ (12)
ЧЕСТ (4)
ЧЕСТ (2)

Машински центар

Нашата компанија моментално е преместена во високотехнолошката зона на градот Јанченг, а новоизградените работилници за обработка на метали, заварување, монтажа, складирање итн. вкупно 22.000 квадратни метри.Секоја работилница е опремена со камион од 10 Т.Секоја работилница има доволно, ненатрупан простор за изработка, склопување и складирање.

Нашата компанија располага со повеќе од 200 комплети TH6516A хоризонтален центар за досадување и глодање од типот на планер, цилиндрична мелница M1450B/3000, CNC машина за глодање со висока прецизност, CNC струг и машина за глодање, обичен струг, опрема за удирање, стрижење и заварување.

машински центар (1)
машински центар (5)
машински центар (2)
машински центар (7)
машински центар (3)
машински центар (8)
машински центар (4)
машински центар (9)

Апликација

Нашата компанија успешно разви нова технологија за производство на суво и влажно предење и технологија на производство на ULTRA високомолекуларни полиетиленски влакна отпорни на топлина и лазење и неговите производи, што во голема мера ги оптимизираше перформансите на адхезија на полиетиленските влакна со ултра висока молекуларна тежина и го намали производството цена на влакното, така што тоа не е фаворизирано само од постојнитеполиња за апликацијаво светот, но исто така фаворизиран од многу нови апликации, како што се јадрото за зајакнување на кабелот, кабелот за бродови и океанските бродови, платформата за дупчење на море, сечилата на турбината на ветер, кафезот против бранови на длабоки морски бранови и други полиња.

Во моментов е во меѓународната технологија на отпорни на топлина лази посилни полиетиленски влакна со ултра висока молекуларна тежина и неговите композитни материјали се широко користени во опремата за национална одбрана,полицијата за јавна безбедност, воздушната, Морски пловни објекти, офшор нафта,Спортска опрема, зајакнување на кабелот со оптички влакна, итн, за зајакнување на националната одбрана и опремата за јавна безбедност на нашата земја придонесе изградбата на нашата земја, а во исто време производите на компанијата се продаваат во целиот свет.

h (1) (1)
1 (1)
6
5