• sns01
  • sns04
  • sns03
страница_глава_бг

Вести

Лиу Јуан, заменик секретар на окружниот комитет Јанду, ја посети нашата компанија

Утрото на 1 септември, Лиу Јуан, заменик секретар на Партискиот комитет на Окружниот Јанду и заменик-шеф на градот Јанченг и неговата партија дојдоа во нашата компанија да ја посетат и истражат.Претседателот на компанијата, Гуо Зиксиан, му приреди топол прием.

На симпозиумот, претседавачот Гуо Зиксиан детално го запозна развојот на компанијата и најновите резултати од истражувањето и развојот на заменик-градоначалникот на округот Лиу и неговата партија и ги извести за условите за работа и достигнувањата на компанијата во последниве години, како и за развојните идеи за идно проширување. на низводно поле, и изрази подготвеност активно да придонесе за локалниот економски развој.

Подоцна, придружуван од претседателот Гуо Зиксиан, Лиу Јуан и неговата партија ја посетија работилницата за склопување на компанијата, работилницата за обработка и центарот за истражување и развој.Претседавачот Гуо Зиксиан на заменик-шефот на Лиу и неговата партија му ја претстави новоразвиената високо-ефикасност континуирана производствена линија UD отпорна на куршуми во унитарна насока и линијата за тестирање влакна UHMWPE, пилот линијата и линијата за индустријализација.

вести-3-1
вести-3-3
вести-3-2
вести-3-4

По слушањето на извештајот, заменик-секретарот Лиу Јуан целосно ги потврди различните достигнувања и достигнувања за истражување и развој на нашата компанија во последниве години.Тој рече дека окружниот партиски комитет и окружната влада дополнително ќе ја зајакнат врската со претпријатијата, ќе обезбедат сеопфатни услуги за претпријатијата и ќе им помогнат на претпријатијата да се развиваат брзо и со висок квалитет.

Претседавачот Гуо Зиксиан изрази срдечна благодарност до лидерите на сите нивоа за нивната посета и поддршка и рече дека ќе продолжи да се придржува до технологијата за ревитализација на претпријатието, да продолжи да ги зголемува инвестициите во истражување и развој, да промовира висококвалитетен развој на претпријатијата преку иновации и создавање нови точки на економски раст за регионален развој.


Време на објавување: мај-20-2022 година