• sns01
  • sns04
  • sns03
faqe_kreu_bg

Lajme

Liu Yuan, zëvendës Sekretari i Komitetit të Qarkut Yandu, vizitoi kompaninë tonë

Në mëngjesin e 1 shtatorit, Liu Yuan, zëvendëssekretari i Komitetit të Partisë së Qarkut Yandu dhe nënkryetari i qytetit Yancheng, dhe partia e tij erdhën në kompaninë tonë për të vizituar dhe hetuar.Kryetari i kompanisë, Guo Zixian, i bëri një pritje të ngrohtë.

Në simpozium, Kryetari Guo Zixian prezantoi në detaje zhvillimin e kompanisë dhe rezultatet më të fundit të kërkimit dhe zhvillimit të Zëvendës Kryetarit të Qarkut Liu dhe partisë së tij dhe raportoi kushtet e funksionimit dhe arritjet e kompanisë në vitet e fundit, si dhe idetë e zhvillimit për zgjerimin e ardhshëm. në fushën e poshtme dhe shprehu vullnetin për të kontribuar aktivisht në zhvillimin ekonomik lokal.

Më vonë, i shoqëruar nga kryetari Guo Zixian, Liu Yuan dhe partia e tij vizituan punëtorinë e montimit të kompanisë, punëtorinë e përpunimit dhe qendrën e K&Zh.Kryetari Guo Zixian prezantoi nënkryetarin e Liu dhe partisë së tij, linjën e prodhimit të drejtimit unitar të drejtimit unitar UD me efikasitet të lartë të zhvilluar rishtas të kompanisë dhe linjën e prodhimit të fibrave UHMWPE, linjën pilot dhe linjën e industrializimit.

lajmet-3-1
lajmet-3-3
lajmet-3-2
lajmet-3-4

Pas dëgjimit të raportit, Zëvendës Sekretari Liu Yuan pohoi plotësisht arritjet e ndryshme dhe arritjet e kërkimit dhe zhvillimit të kompanisë sonë në vitet e fundit.Ai tha se komiteti i partisë së rrethit dhe qeveria e qarkut do të forcojnë më tej lidhjen me sipërmarrjet, do të ofrojnë shërbime të gjithanshme për ndërmarrjet dhe do të ndihmojnë ndërmarrjet të zhvillohen me shpejtësi dhe me cilësi të lartë.

Kryetari Guo Zixian shprehu falënderimet e tij të përzemërta për liderët e të gjitha niveleve për vizitën dhe mbështetjen e tyre dhe tha se ai do të vazhdojë t'i përmbahet teknologjisë së rigjallërimit të ndërmarrjes, të vazhdojë të rrisë investimet në kërkim dhe zhvillim, të promovojë zhvillimin me cilësi të lartë të ndërmarrjeve. nëpërmjet inovacionit dhe krijimit të pikave të reja të rritjes ekonomike për zhvillimin rajonal.


Koha e postimit: Maj-20-2022